maanantai 20. huhtikuuta 2009

Viikonlopun kuulumisa

Viikonloppu vietettiinkin jälleen kerran agiliidon parissa. Paljon tuli jälleen opittua ohjaustekniikoista, koirasta ja ihan myös omasta itsestään. :) Pitkästä aikaa myös Bobo pääsi käymään hallilla. On se vain niin erillainen kuin mitä Blackie oli silloin alkeita opetellessa. Olin positiivisesti yllättynyt kuinka takaakierto harjoitus onnistui kahdella esteellä tehtynä. Suorat etenemiset ovatkin meille niitä hankalia paikkoja. Bobo kun tykkää kytätä meikäläisen kättä ja juoksee myös liian hyvin esteiden ohi.

Ens viikonloppuna ei kyllä olisi mitään "pakollista" aksatreenaamista kalenterissa. Joten ehkä sitä pitää käydä jossain vaiheessa viikonloppuana Bobon kanssa treenaamassa. Tämän viikonlopun saa Blackie kuitenkin levätä joten treenataan Bobolla ja jos mahdollista, myös eräällä lainakoiralla. Kuka hän on? No, pidetään se vielä salaisuutena. :) Ties jos sais tuon isännän myös mukaan hallille...... Minullako "oma lehmä ojassa"?? Jep, kyllä vain!! ;))

Torstaina päästään vierailevan kouluttajan Noora Salosen koulutukseen. Mukava torstai-ilta siis luvassa? Mutta tällä kertaa.. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.....

2 kommenttia:

  1. Löysinpäs perille pienen etsimisen jälkeen. No, nyt olet linkitettynä sivuilleni, niin ensi kerralla löytyy oikea osoite nopeammin. :) Tuo maisemakuva sivun ylälaidassa on aivan huippu! En vain käsitä miten oot saanut pysymään nuo kaksi "touhoa" paikallaan kuvan ottamisen ajan... ;)

    VastaaPoista
  2. Ompa mukava kun käväsit ja tervetuloa uudelleen! :) Tuon kuvan sain otettua vain ja ainoastaan pelkällä tuurilla. :)

    VastaaPoista