tiistai 14. huhtikuuta 2009

Etelä-suomen kisaturnee

Pitkäperjantain aamuna pakattiin Blackien kanssa jälleen ooppeli, koukattiin Kirsi ja Peppi kyytiin ja lähdettiin kohti Helsinkiä. Edessä olisi neljän päivän reissu joista kaksi olisi kisapäiviä. Helsinkiin saavuttiin hyvissä ajoin, kiitos Lahti-Hki moottoritien ja 120km/h nopeusrajoituksen! :) Käytiin illalla tutustumassa kisapaikkaan, mikä oli kyllä hyvä, sillä siellä oli hieman erillainen meininkin mihinkä oon tottunut.

Lauantai aamuna kisapaikalle ennen puolta kahdeksaa, ettei turhalla kiireellä pilata päivän alkua.Kirsi ja Peppi starttasivat ensiksi, mini luokassa kun kisaavaat. Tekivät todella hienon suorituksen, varsinkin kun kisa oli parin ensimmäinen, 0-rata ja sijoitus 2. Hyvä K&P! :))

Oma olo oli aika luottavainen ennen radalle menoa. Hieman arvellutti kepeille meno, vaikkakin se oli juuri sellaisesta kulmasta mitä on treenattukkin. Päätin (mun käskettiin) olla varmistelematta turhaan ja niinhän se on että koiraan pitää luottaa. Luottamus tuotti tulosta ja kisan tulos oli 0-rata ja sijoitus 1. Tämä nolla oli ns. turha nolla, koska se oli hypäriltä ja se meillä jo oli.

Toisesta radasta ei sen kummempaa että; huonovointisena ei kannata yrittää kisata. Tuloksena Hyl.

Sunnuntai oli onneksi vapaapäivä. Käytiin aamulla Purinalla katsomassa 3-luokkien kisoja, syötiin ja nukuttiin parin tunnin päikkärit. :) Illalla pakattiin auto ja nokka kohti Turkua. Käytiin majoittumassa ja sitten ATT:n hallille katsomaan kisoja ja maanantaista kisapaikkaa.

Huonosti nukutun yön jälkeen aikainen herätys ja hallilla oltiin hieman seitsemän jälkeen.
Kirsi ja Peppi aloittivat kisaamisen vieläkin hienommin kuin lauantaina, sillä nyt tuli 0 voitto!!! On ne vaan älyttömän taitavia!!

Kisarata ei tuntunut kinkkiseltä mutta hieman mietitytti kontaktit, varsinkin Vöyrin kisojen jälkeen. Myöskään oma kunto ei ollut se paras mahdollinen. Turhaan taas huolehdin, varsinkin puomin ja keinun kontaktit hyvät, A:lta pääsi valumaan maahan asti. Ratasuorituksen ajan sain myös piiskata itseäni eteenpäin, sillä lauantainen kuume oli tehnyt tepposet lihaksille ja juoksu tuntui todella raskaalta ja nihkeältä. Maaliin kuitenkin 0-tuloksella ja nousu kakkosiin oli totta. Sijoitus kisasta 1.

Ensimmäiseen kakkosen kisaan olisi myös ollut mahdollista jäädä. Odotusaika olisi vain ollut sen verran pitkä että päätin ottaa lahjakortin vastaan ja jättää ensimmäisen kisan uudessa luokassa odottamaan. Takana oli kuitenkin niin pitkä ja raskas reissu että kotia pääseminen kiinnosti enemmän.

Nyt on reissut joksikin aikaa kyllä tehty. Eiköhän tuo vajaa 3000km reilussa viikossa riitä. :) Blogi vaikenee ainakin hetkeksi , nyt levätään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti