tiistai 5. toukokuuta 2009

Sattumia ja tapahtumia

Pitkästä aikaan saan itseni päivityksiä tekemään. Pitäisi kyllä päivitellä useammin, tuskin enään muistan kaikkea mitä on tapahtunut edellisestä päivityksestä.

Olin siis Blackien kanssa Salosen Nooran koulutuksessa. Treenit oli erittäin hyvät ja paljon tuli hyviä neuvoja ja vinkkejä. Parhaiten jäi ehkä mieleen sylkkärin tekemisessä "tee se niinkuin keittäisit puuroa ja rauhallisesti". :)

Vappuna kisattiin 6 starttia Seinäjoella. Alku oli hankala ja painittiin kontaktien kanssa. Tuli lentokeinua, läpijuoksuja ja alastulon yli hyppimisiä. Kun Blackie kuumuu niin sillä rupiaa korvien välissä surraan eikä silloin pahemmin meikäläistä kuunnella. Toisen kisastartin se tekikin juuri sillä meiningillä että "Minä tiedän miten tämä rata menee, sinä et tiedä mistään mitään" eli emme olleet samalla kisakentälläkään. Sunnuntaina sitten onnistuimmekin nappaamaan kaksi 0 voittoa. Ensimmäinen tuli agiradalta mutta sielläkin oli ongelmia kontaktien kanssa. Toinen rata oli hypäri. Siinä meinas hieman jänskättää kepeille meno. Mietin pitkään miten sen tekisin ja sitten päädyin siihen ratkaisuun minkä olisin tehnyt reenitilanteessa. Ei lähellekään täydellinen kepeillemeno mut eipä tullu virhepisteitä. :) Loppu rata sujuikin sitten ihan sujuvasti.

Isot Kiitokset

Sannalle lukaalin lainaamisesta!! On muuten mukava majoittua kodinomaisesti eikä mihinkään kolkkoon hotellihuoneeseen.

Maikalle ketynä olemisesta. Sulokin pääsi kisamatkustelun makuun. :) Siitä se alkaa.

Ketyt Jenni ja Sussu ja Kepot Matias ja Pepo jotka pitivät erittäin hyvää huolta Bobosta koko viikonlopun ajan. Taisivat pitää sen verran hyvää huolta että Bobo olisi ollut valmis jäämään heille.

Torstaina alkaa pyörimään parin viikon tauon jälkeen myös treenit ja sunnuntaina kisataan pari starttia Oulussa. Sitä ennen käväsen lainakoira Tiituksen kanssa epävirallisissa kokeilemassa kuinka ne meidän kemiat kohtaa kisatilanteessa.

Kiitos myös kodinhengettärelle ikkunoiden pesusta ja kaikesta muustakin tietty!! :))))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti