maanantai 16. maaliskuuta 2009

Alkuviikon kuulumisia

Menneelle viikonlopulle oli suunniteltu vaikka minkälaista ohjelmaa, josta oikeastaan mikään ei toteutunut. Syynä siihen oli perjantaina päivällä iskenyt mojova päänsärky, joka helpotti vasta lauantaina iltapäivällä. Sunnuntai päivä meni oikeastaan kokonaan siivoskellessa. Pikainen pyrähdys piti Bobon kanssa hallille tehdä, kun tuntui että se repiää liitoksistaan. Se auttoikin ja loppuilta vietettiin rauhallisissa merkeissä.

Tänään oli Bobon treenipäivä ja ei voi muuta sanua ku TURHAUTTAVAAAAAAA!!!! Blackie on oppinut oikeastaan kaikki agilityyn liittyvät asiat todella kivuttomasti ja nyt taitaa tämä nuorimmainen kappale olla sellainen joka TODELLAKIN tulee teettämään työtä. Radalla etenemisestä ei meinaa tulla oikein mitään kun se kyttää koko ajan mun jalkoja ja louskuttelee leukoja mun pohkeitten takana. Kiinni se ei tohi käydä (ainakaan vielä) mutta kovasti se näyttää pienestä (tai jopa suuremmastakin) näykkäisystä haaveilevan. Ei muuta kun ruvetaan treenaamaan etenemistä niin että palkka odottaa edessäpäin. Jos se vaikka siitä sitten rupeis hoksaamaan että mistä tässä lajissa OIKEASTI on kysymys. Ehdotin jo kyllä paremmallekin puoliskolle jos hän vois ruveta Bobon kartturiksi. Niillä kun vois synkata paljon paremmin. Ei ainakaan vielä suostunu.....


Viikonlopuksi matkataankin sitten Turkkuseen aksaamaan koko viikonlopuksi. Blackiella tiedossa siis A-luokan reissu. Viikonloppu ilman Bobon häirintää ja täynnä agilityä!!
:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti