maanantai 9. maaliskuuta 2009

Bobo oli sitten järjestänyt itselleen touhua meidän työpäivän ajaksi. Onneksi on kuitenkin sen verran fiksu poika että oli sivistänyt itseään lukemalla karttakirjaa. Karttakirja oli kylläkin saanut samalla uuden ulkoasun. Heräsi kyllä epäilys, suunnitteleekohan se muuttoa takaisin kotia...?

Illalla käytiin Bobon kanssa ohjatuissa treeneissä. Teemana tänään oli takaleikkaus ja pimeä putkikulma. Takaleikkausrata sujui ensimmäisellä kerralla täydellisesti mutta tietenkin ohjaajan piti saada kokeilla sitä uudestaan ja eihän se tietenkään enään silloin mennyt yhtä hyvin. Ahneella on.... juu nou!! Pimeä putkikulma onnistui ensimmäisellä kerralla myös täydellisesti, mutta seuraava kerta tökkikin sitten jälleen. Eli osataanko me kaikki vain aina yhden kerran ja se on aina se ensimmäinen kerta? :))

Sain tänään myös tarjouksen uudesta shelttipennusta. :) Nyt pitää kuitenkin valitettavasti kieltäytyä tästä äärimmäisen houkuttelevasta tarjouksesta. Eiköhän nämä kaksi jo pidä meikäläistä tarpeeksi liikkeellä. Mietitään sitä kolmatta sitten joskus tulevaisuudessa: kuuden... tai viiden.... tai neljän... tai no jokusen vuoden päästä. Sillä uusi pentuhan tarkoittaisi myös sitä että eräs saisi silloin uuden moottorikelkan! ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti