torstai 12. maaliskuuta 2009

Torstain treenaukset

Blackien viikkotreenit. Oli valssia, persjättöä ja takaaleikkausta. Ei ole helppoa, kun ensiksi pitää juosta lujaa, varmistaa koiran meno renkaalle (pieni työntö auttaa), tehdä persjättö ja samalla kun olet saanut avoihisi perille sen käskyn persjätöstä, pitäisi olla jo tekemässä valssia!! Aikasta paljon muistettavaa ja tehtävää. No saatiin se kuitenkin onnistumaan. Kyllä se taitaa jonkin verran auttaa tuo kuntosalilla käyminen. Mutta niin hyvä ei kunto ole etteikö kuntoilua tarvitsisi vielä jatkaa. :))

Bobo oli työpäivän aikana tullut siihen tulokseen että kämppä vaatii uutta sisustusta. Eikun tuumasta toimeen ja matot uutteen järjestykseen. No onneksi tämä kerta painoittui vain tähän mattojen järjestyksen vaihtoon, eikä oltu ruvettu vaihteleen isompien kalusteiden paikkoja. Voin vain kuvitella Blackien ilmeet kun Bobo rupeaa duunaileen omiansa. Blackie varmaan seisoo sohvalla ja haukkuu. Jos siitä haukkumisesta jotain ymmärtäis, niin luultavasti se sanoo " sä jätkä kerjäät ikävyyksiä ja tuut saamaan niiiiin selekään kun NE tulee kotia"
Jos se osais, se luultavasti myös soittais mulle töihin ja kertois "tiiäkkö mitä Bobo tekee". Satavarmasti, se kärtsäis Bobon aina kun se vain ois mahollista. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti