sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kesäkuu

Jaana ja Bobo kävivät kisaamassa 6.6.12 OKK:n iltakisoissa. Tuloksena hyl mutta kivaa niillä tuntui olevan siitä huolimatta :)





SM-kisat olivat tänä vuonna Jyväskylän kupeessa Tikkakoskella. Perjantaina kisattiin yksi rata putki veti enempi puoleensa kuin A-este, siitä tulokseksi hyl.

Lauantaina ohjelmassa joukkuekisa. Aamupäivän völläilin hotellilla ja puolenpäivän jälkeen lähdettiin ajelemaan kisapaikalle. Toisaalta olisi mukava seurata joukkuekisassa joukkuekavereiden suorituksia mutta kokemus on opettanut että parempaa tulosta saan tehtyä kun en väsytä itseäni tai koiraa kisapaikalla hengailemalla. Varsinkaan jos siihen ei ole pakoittavaa tarvetta.

Joukkuerata oli aika simppeli. Tehtiin Blackien kanssa 0-tulos ja kaikkein tyytyväisin olen tuolla radalla siihen kun pystyin ottamaan puomilla kunnolla sivuetäisyyttä joka siten helpoitti huomattavasti puomin jälkeistä elämää. Meidän joukkueen lopullinen sijoitus 10. tuloksella 5vp

Juhannus huilattiin ja kesäkuun lopulla lähdettiin ensimmäistä kertaa Agirotuun. Pitihän se lähteä kun se kerrankin oli tuossa ihan lähellä, Kuopiossa. Tiedossa extreme matka kera kolmen naisen ja viiden koiran.
Hyvin mahduttiin matkustamaan autossa kuin yöpymään samassa hotellihuoneessakin. Ainoa tavoite agirotuun oli päästä Open SM-finaaliradalle ja sen teimmekin. Finaaliradalta tulokseksi hyl.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti