sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Heinäkuu

Heinäkuun alkupuolella, heti agirodun jälkeen, oli seuramme järjestämä agilitykoulutus johon kouluttajiksi tulivat: Tuulia ja Timo Liuhto sekä Maria Aaltonen ja Marko Mäkelä. Koska olimme juuri viettäneet viikonlopun kuumassa Kuopiossa en osallistunut Blackien kanssa kuin yhdelle treenipäivälle. Kouluttjana
silloin oli meillä Timo Liuhto jolta saattiin hyviä ohjeita ja vinkkejä.

Myös Jaana ja Bobo osallistuivat koulutukseen ja he kävivät Marko Mäkelän koulutuksessa.


Jaana ja Bobo osallistuivat 17.7.12 OKK:n kisoihin. Tuloksena ekaradalta 10vp ja tokaradalta 5vp. Vähällä treenimäärällä on heidän yhteistyö lähtenyt käyntiin kyllä loistavasti.





Kuukauden The Tapahtuma oli tietenkin maajoukkue karsinnat jotka tänä vuonna järjestettiin Liedossa Att:n hallissa. Ensimmäisen rata oli hypäri jossa yksi tiukka kohta jossa suurin osa koirakoista oli helisemässä. Väännettiin Blackien kanssa radalta nolla mutta kun rata ei ollut mitenkään sujuva ja kaarteetkin valuivat siellä tiukassa kohdassa ei aika riittänyt suoraan jatkoon toiselle päivälle. Eli paljon oli vielä pelissä kun toiselle radalle lähdettiin. Tässä tuo ensimmäinen rata.

Toiselta radalta tehtiin nollatulos ja sen myötä varmistui paikka sunnuntaille. Sunnuntaina saatiin juosta kaikki kolme rataa mutta niiltä ei sen kummempaa menestystä irronnut. :)

Loput heinäkuusta taisikin sitten mennä oleillessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti