lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tornion keikka

Lauantaina 26.5 käytiin kisaamassa kolme rataa Torniossa jossa oli tuomarina ruotsalainen Andkvist Magnus. Radat oli aika erillaisia mitä yleensä täällä suomenmaassa on totuttu menemään. Erinlaisia estekulmia, aika paljon oli takaa kiertoja ja sellaisia kohtia että oli pitempää suoraa jonka jälkeen olisi tarvittu nopeita jalkoja jotta seuraavan kinkkisempään kohtaan olisi kerinnyt. Ja ehkä tarvetta olisi ollut myös omalle uskolle että lähettämällä koira esteelle jonka jälkeen juokset niin paljon kuin kintuistasi pääset kerkiät sinne kinkkiseen kohtaan. No joko juoksuvauhti tai usko loppui. ;) Tykkäsin kuitenkin rataprofiileista ja eiköhän se syy puuttuviin tuloksiin löydy tästä tuolin ja tietokoneen välistä. :)

Meille kaikilta kolmelta radalta hyl mutta tekemisen meininki oli taas hyvää ja kahdella ensimmäisellä radalla se hyl tuli ihan radan lopussa.

Tämä viikko onkin sitten mennyt sairastelun merkeissä ja olo on sen tuntuinen että ei tästä taudista taida ihan heti parantuakaan. Keskiviikkona olisi OKK:n iltakisat mutta jos kunto ei ole ok jää ne kisat kyllä välistä. Toivotaan että SM kisoihin mennessä olisin jo kunnossa. Tänä vuonna osallistutaan jälleen sekä joukkueradalle että yksilökisoihin. Perjantaille olen iltakisoihin ilmoittautunut yhdelle radalle. Active Dogs:in  medi joukkue tänä vuonna on Tatsi & Marika, Vipu & Pasi, Core & Juha ja Blackie & minä.

Nyt vain lepoa ja lääkkeitä naamariin niin eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti