sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kisaraporttia

Pari viikkoa sitten, tarkalleen ottaen 20.8 käytiin Torniossa kisaamassa kolme rataa. Tuomareina radoilla olivat Lahikainen-Jalonen-Lahikainen. Tulokset radoilta hyl-0 voitto-hyl. Meno tuntui sellaiselta veitsenterällä taiteilulta, ei ollenkaan sellaiselta varmalta ja rauhalliselta niin kuin sen pitäisi tuntua. Eniten se varmasti johtui siitää että itsellä oli kokoajan muka kiire johonkin.

Viikko sitten kisattiin Virpiniemessä piirinmestaruuksista. Lauantaina oli pari yksilökisaa ja joukkuekisa, sunnuntaina kisattiin sitten yksilömestaruuksista.

Lauantain eka radalta hyl, tuli oikeastaan juuri siinä kohdassa mitä hieman pelkäsinkin. Nössöllä ohjausvaihtoehdolla tuskin muuta oli odotettavissakaan. Olisi pitänyt olla rohkea ja leijeröidä hyppy 11 hypyn 14 takaa.


Päivän toinen rata oli agilityrata ja siltä sitten 0-voitto. Rata suoritettiin suunnitelmien mukaisesti tiukasti piti kyllä käskyttää.

Päivän viimeisellä radalla kisattiin sitten joukkuemestaruuksista. Joukkuekisaan osallistuttiin samalla porukalla kuin millä oltiin SM-kisoissakin. Omalla osuudella tehtiin 0 tulos ja sen myötä voitettiin myös Piirinmestaruus! Hyvä meidän joukkue!



Video meidän osuudesta



Activelaiset voittivat jokaisen säkäluokan joukkuemestaruudet ja vielä medissä hopeaa.



Ylläolevat kuvat ottanut Juha Lehtikangas.

Sunnuntain ensimmäinen rata aiheutti jonkin verran päänvaivaa
Varsinkin pituudelta viitoshypylle vienti koska putkensuu oli niin hyvin tyrkyllä hypyn vierellä. Nyt päätin että en nössöille vaan kokeilen leijeröintiä 7 hypyn takaa. No kuten on aikaisemminkin todettu että nössöily ei kannata, leijeröinti onnistui ihan nappiin. :D Virheitä tältä radalta 10. Ne tulivat riman pudotuksesta ja kiellosta.

Toiselle radalle sain ihan hyvät suunnitelmat tehtyä.
Kolmoselta neloselle vastakäännöksellä, koska putkensuu oli taas hyvin tyrkyllä. Kepeille mennessä tuli hieman kaarrosta ja sitten keinulta 5vp alastulosta. JOS ohjaaja olisi ollut hieman rauhallisempi keinun ohjauksessa olisi tuoltakin virheeltä vältytty. Vitosella kuitenkin tuon radan voitto.

Tiivistettynä meno radalla tuntui vieläkin kaaottiselta. Rauhallisuutta pitäisi saada nyt jostain kehiin.

Taina ja Bobo ovat aloittaneet myös treenaamisen ja hyvin on mennyt. Kävin itse treenaamassa Bobon kanssa radanpätkää ja voi hurja kun se on kehittynyt. :) Leijeröinnit ja irtoamiset ja putkeenmenemiset ja ja ja... On se hieno menijä! :D

Blackie pääsi käymään Kirsin ja Pepin kanssa Piiralla. Hieman oli jumeja mutta ei vinouksia eikä lukkoja. Nyt on pidetty vapaa viikonloppu ja sairastettu flussaa. Toivottavasti tämä on jo ensiviikonlopuksi ohi ja päästään kirmailemaan OKK:n kisoihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti