maanantai 12. syyskuuta 2011

....................

Tuolta tuntuin viikonlopun ratojen jälkeen. Eli ei siis oikeastaan miltään. Johtuiko viikon sairastelusta ja treenaamattomuudesta vai siitä ettei ollut sitä pientäkään kisajännitystä mitä pitäisi olla kun radalle lähtee.

Päivän ensimmäisistä kisasuorituksista vastasi meidän perheen osalta kuitenkin Bobo. Eka radalta hyl, irtosi putkeen kun olisi pitänyt mennä puomille. No nyt tuli ainakin selville että putkitreeni on tuottanut tulosta. :) Toiselta radalta 10vp. Ei ollut mikään juoksurata vaan ihan oikiasti sai tehdä töitä. Tainan ja Bobon meno on kyllä hienoa joten eiköhän ne nollatkin sieltä rupia kohta irtoamaan. :D

Sitten mun ja Blackien meriselitykset:

Eka radalta 0-voitto, olisi kyllä pitänyt korjata se räkäinen A:n alastulo mutta hämmennyin siitä kuinka törkeästi Blackie sen alastulon teki ja jatkettiin sitten maaliin.

Toiselta radalta hyl. Kepeillä surkean löysä ohjaus, jonka olen aika monesti ennenkin tehnyt vastaavanlaisessa tilanteessa. A:lta taas räkäinen alastulo, palautin koiran mutta tuli taas kontaktin läpi. Sen enempää en viitsinyt jäädä sitä korjailemaan vaan poistuimme radalta.

Sunnuntaina eka rata hypäri, jolla hyvää menoa viimeiselle esteelle josta tuli rima alas. Oma rytmitys/jarrutus taisi olla liian tehokas ja sen myötä koira tiputti riman.

Toisella radalla ensimmäinen rima alas. Blackie näytti hieman kompastuvan ennen ensimmäistä hyppyä... Muuten rata rullasi aika hyvin. A:n kontakti täydellinen, puomin alastulossa jäi himmailemaan eikä tullut 2on2off asentoon.

Edessä siis kontakti ja tokotreeniä. Blackie ei meinaa asettua paikoilleen lähtöön varsinkaan silloin kun tuon sen siihen hihnassa. Aikaisemmin toin sen lähtöön vapaana (käskyn alla) ja silloin tullaista "enistuenistuenistu" ongelmaa ei ollut eli palaamme takaisin vanhaan hyväksi havaittuun metodiin aina silloin kun se on mahdollista.

Viikolla hieman treeniä ja lauantaina Tornioon. Ollaan ilmoittauduttu neljään starttiin mut saas ny sit nähä kuinka monta mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti