sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Vuoden viimeiset

Tämän vuoden viimeiset kisat kisattiin Seinäjoella Wallsport areenalla josta on hyviä muistoja edellisiltä vuosilta ja varsinkin viime kesän maajoukkuekarsinnoista. Kisapaikkana tuon on yksi suomen parhaista. Huippualusta ja hyvät lämmittelymaastot.

Kisamatkalle lähdettiin Blackien kanssa. Perjantaina ajelin vanhempien luo kokkolaan ja lauantain jatkettiin kisapaikalle. Ensimmäinen rataantutustuminen oli ilmoitettu alkavaksi klo 17:30 ja aika ajallaan se taisi alkaakin. Illan ohjelmassa oli tiedossa 3 rataa mutta onneksi ne kisattiin peräkkäin.

Tavoitteena radoille oli 1. Asenne, 2. ratasuunnittelu, 3. ohjaa älä oleta 4. pidä Blackien herne kasassa (ja oma myös tietenkin ;) )

Kaikkein tärkein tavoite noista oli tuo asenne. Tätä peräänkuulutettiin keskiviikon treeneissä siihen malliin että "jotain tarttis tehä...." ;)

Tavoitteet täyttyivät ja sitä myöten myös meidän ensimmäinen triplanolla!! :) Sijoitukset olivat 2. 1. ja 3. Tavoitteita oli useampi mutta siitä huolimatta sain ne tehtyä. Samalla saatiin myös arvokisoihin vaaditty tuplanolla joka meiltä vielä puuttui.

Kaikilla radoilla meillä oli tuomarina Johanna Nyberg jonka tekemät radat sopivat meille todella hyvin.

Nyt sitten Blackie jää kuukaudeksi ansaitulle tauolle ja sillä aikaa minä aloitan Bobon kanssa treenaamisen. Josko tuo oppis vaikka jarruttamisen jalon taidon ja onhan sitä vaikka mitä treenattavaa. Tästä tulee.....hmmm mielenkiintoista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti