perjantai 4. kesäkuuta 2010

Kuopiota ja Oulua

Kuopio kutsui 16.5 ohjelmassa 3 starttia. Herätys 03:00 ja matkakavereiden nouto klo 04:00. Sairasta???? Kyllä!!! ;)) Huomattavasti helepommin jaksoin kyllä nousta kuin normi työaamuna. :)

Kisapäivänä meitä "hellittiin" mukavalla hellekelillä. Kisapaikka oli raviradan vieressä aika hyvin tuulelta suojassa, joten olosuhteet olivat välillä aika tukalat kun mittari taisi kivuta +30 asteeseen.

Ekaradan aloitus tuntui aika kinkkiseltä. Hypyt olivat "kivasti" siksak muodostelmassa jotka sitten päätin muutamalla valssilla viedä, ettei koira eksy tyrkyllä olleeseen putkeen. Kun tuosta alusta selvittiin ja saatiin koira lähetettyä pimeään putkikulmaan ei loppu radalla tutustumisen puitteissa tuntunut olevan mitään kinkkisempää kohtaa. Mutta sitten sattuikin jotain mitä en ollut osannut rataan tutustumisessa huomioida.... Siellä radallahan voi vaikka sotkeutua omiin jalkoihinsa ja mennä nenällensä!! :D No eihän siinä muu auttanut kuin sukkana ylös ja jatketaan rata normaalisti loppuun asti. Virheitä 0 mutta yliaikaa 0,99sek.

Seuraavat kaksi rataa menikin sitten hylyiksi. Toisella radalla lentokeinu joten otin keinun uusiksi. Kolmannella radalla Blackie lähti keppien sijasta hakemaan pimeää putkikulmaa (minkä aika moni muukin koira teki????) ja pujotteli sitten keppejä väärin päin.

Kisaolot oli kyllä aivan liian kuumat meikäläiselle ja kyllä viimeisellä radalla huomasi ettei koirakaan ole ihan terävimmässä kunnossa. Plussan puolelle kuitenkin reissussa jäätiin ja olin erittäin tyytyväinen suorituksiin ja varsinkin tekemisen tasoon. Suurimman osan radalla olo ajasta tehtiin kunnolla ja yhdessä töitä. Vähistä yöunista huolimatta jaksoin yllättävän hyvin.

Viikko Kuopiosta ja taas olis luxusta kun oli kotikisat. Okk:n kisoihin osallistuttiin la ja su molempina päivinä kaksi starttia.

Lauantain eka rata oli ehkä parhainta agia mitä ollaan yhdessä tehty. Se tuntui helpolta ja hyvältä ja videolta katsottuna se näytti myös siltä, siis helpolta. Tuloksena 0/sij.2 Toisella radalla jatkettiin hyvää tekemistä mutta rupesin turhaan varmistelemaan keppejä jolloin koira meni toiseen keppiväliin. Sitä kun sitten rupesin korjaamaan niin Blackie pujotteli keppejä väärään suuntaan.

Sunnuntaina eka ratana hypäri josta tuloksena 0/sij2. Mitään muuta en sitten muistakaan tältä radalta. Toinen rata oli muuten jälleen hyvää tekemistä mutta yhdessä vaiheessa lähdin kääntämään koiraa liian myöhään jolloin se kerkesi bongata putken ja siinä vaiheessa ei ollut enään mitään tehtävissä. Kuitenkin myös sunnuntailta jäi hyvä fiilis sillä ei mekään olla noita nollista kauhiasti päästy nautiskelemaan. Pääasia kuitenkin oli se yhdessä tekemisen meininkin josta toivottavasti saadaan nauttia pitkään.

Bobolla oli tiistaina treenit ja nyt sillä sitten alkoikin kesäloma. Ehkä jotain yksittäistä estettä treenataan mutta ratareenit jatkuu vasta heinäkuun lopulla.

Huomenna matkataan Kajaaniin kisamaan pari starttia ja sitten seuraavat kisat onkin vasta Vantaalla. Siellä kisataan perjantain iltakisoissa, lauantaina Active Dogs ry:n medi joukkueessa ja sunnuntaina sitten yksilökisassa. Aika huisaa!! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti