lauantai 4. heinäkuuta 2009

Heinäkuun höpinöitä

SM-kisojen jälkeen vietettiin juhannus kotosalla, pyykätessä. :) Kisoja edeltävät viikot ja varsinkin viikonloput kun tuli vietettyä tiiviisti suomenmaata kierrellen.

Juhannuksen jälkeinen viikonloppu vietettiinkin sitten leirillä Turun kupeessa Tuorlassa. Ohjelmassa oli perjantaina kaksi kisarataa ja niistä palaute. Lauantaina oli kahdet treenit ja sunnuntaina oli aamusta jälleen kisat ja iltapäivällä vielä yhdet treenit. Perjantain ja lauantain treenasin Blackiella ja sunnuntaina treenasin Tiituksen kanssa. Koko viikonloppu oli erittäin antoisa, paljon tuli hyviä ohjeita; älä käskytä koiraa jatkuvasti, ohjaa estevälit ja katso koiraa ym. Sain myös hyviä treenivinkkejä, häiriöillä ja ilman. Paljon on vielä opittavaa.

Keskiviikkona 1.7 kävin Tiituksen kanssa kisaamassa OKK:n iltakisoissa. Tuloksena 5vp sij 4. Kieltovirhe tuli siitä kun meikäläisen liike loppui jälleen kesken. Nämä on sellaisia ohjausvalintoja että niihin pitää kiinnittää huomiota ja paljon. Ehkä olisi parempi mennä vaikka hieman pidemmän kautta, kunhan vaan liike pysyy päällä.

Ensiviikolle tiedossa treeniä Tiituksen kanssa ja parin viikon päässä häämöttää sitten karsinnat. Kesäloman toinen viikko alkaa, toivottavasti kelit pian paranee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti