lauantai 13. elokuuta 2011

Kesäkuvia

















Menneitä muistelen....

kun en ole päivityksiä heti saanut tehtyä. :)

Karsintojen jälkeisenä maanantaina lähdimme koko perheen voimin kohti Utsjokea.
Ohjelmassa oleilua, lukemista ja Norjan puolella vierailua. Pohjoisessa oli kunnon sopulisesonki. Kuolleita sopuleita tiellä ja joenrannalla ja metsässä kävellessä varvikot vain rapisivat sopuleiden liikehdinnästä. Bobo osoittautui metsästyskoiraksi. Se saalisti itsellensä sopulin, leikki sillä hetken ja yhteen haukkaisuun päättyi sitten sen sopulin elämä. :/ Onneksi en itse ollut tuota näkemässä.

Seuraavalla viikolla alkoikin sitten arkinen aherrus kun edessä oli paluu töihin. Viikolla käytiin OKK:n järjestämissä epiksissä. Taina ei kisaamaan päässyt joten ajattelin sitten kokeilla myös Bobon kanssa kisaamista mölliradalla. Bobo kulki todella hyvin ja irtosi putkiin paremmin kuin koskaan. On tehnyt Tainan treenit tehtävänsä. :) Blackien kanssa mentiin sitten kisaavienrata jossa oli kaikki kontaktit. Olisi kyllä pitänyt huomioida jo ennen radalle menoa että karsintojen jälkeen olisi hyvä harjoitella kontakteja. Huomasin sen sitten kyllä radalla kun jouduttiin ottamaan A ja keinu uusiksi. Blackie lähti ilman lupaa molemmilta. Keinulla oli kyllä myös havaittavissa pientä työtapaturmaa koiralta. Tuli sellaista vauhtia keinulle että tais mennä hieman pitkäksi alastulo. Oli mukava mennä Bobolla pitkästä aikaa mutta onhan tuo maksin ohjaaminen "hieman" erillaista... :D

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna ajettiin perjantaina ensiksi kokkolaan ja siitä jatkettiin kepon kanssa vaasaan jossa ohjelmassa kolme kisaa. Bobokin oli mukana ja sai harjoitella kentän laidalla häkissä olemista.

Kisapaikka oli hienolla paikalla merenrannalla ja ympärillä oli myös mukavat lenkkipolut. Sen kummemmin en radoista raportoi vaan laitan tähän linkin mistä meidän suoritukset voi käydä katsomassa. Itselläni oli hyvä fiilis koko päivän ja se sitten kyllä näkyy myös tuloksista. 2x nollavoitto ja 1x 5vp kun rima tippui. Viimeinen rata oli hypäri ja sen voitolla Blackiesta tuli Hyppyvalio!! :D

http://www.youtube.com/user/KirsiKoskela#p/a/u/0/1CVlsVPFtIQ

1.8 Blackie täytti 6 vuotta!!



Tällä viikolla alkoivat myös ohjatut treenit ja elokuussa onkin sitten tiedossa ainakin Tornion kisat 20.8 ja elokuun viimeisenä viikonloppuna piirinmestaruuskisat Virpiniemessä.